Baby Must-haves

Het allerleukste als je zwanger bent is natuurlijk het inrichten van de babykamer en kleding shoppen! Ik merk dat ik nu hele andere items en kleuren mooi vind als toen ik zwanger was van Lilly. In 4 jaar tijd is er ook best veel veranderd. Zowel de kleuren als de stoffen en je vind nu veel meer duurzame items.

Het fijne is (vind ik) als je een tweede krijgt dat je precies weet wat je wél en niet fijn vind. Bij de eerste heb je nog wel eens aankopen er tussen zitten dat je later dacht, heb ik dit wel gebruikt? Zo kocht ik bij de eerste natuurlijk veelste veel kleine maatjes, groeien ze in no-time uit! Maar ook aankopen die ik nu ook weer heb gedaan. Een echte must-have vind ik dus het babynestje, die hebben wij met Lilly onwijs veel gebruikt!

Wat je nu veel ziet, wat dus onwijs leuk is. Is dat je veel meer uitgebreide collecties hebt in mooie aarde tinten en duurzame items. Veel kan je hierin combineren en het blijft zolang mooi. Dekentjes, mandjes, boxpakjes, rompers, omslagdoeken, alles in dezelfde kleuren en stoffen. Baby’s Only heeft nu een nieuwe collectie gelanceerd ; Pure Collectie, de duurzame en pure collectie voor je baby. Een onwijs mooie uitgebreide collectie met zachte stoffen voor de kwetsbare babyhuid en mooi draagcomfort. Gemaakt van 100% biologisch katoen, ben ik erg fan van voor baby’s. Bij Lilly keek ik hier eigenlijk niet naar en was er ook minder aanbod in.

Nu hangt er in de kast van ons babymeisje veel meer duurzame merken, het blijft langer mooi maar de stofjes zijn zo onwijs zacht voor je newborn. De stoffen zijn heel flexibel, goed wasbaar en het blijft allemaal mooi op kleur. Al die mooie zachte natuurtinten kun je ook zo mooi met elkaar combineren. Bij Baby’s Only vind je het allemaal in de Pure Collectie! Mooie kleding, slofjes, aankleedkussenhoes, dekentjes, mutsjes, you name it ! Ik ben fan, de collectie is zo mooi en uitgebreid.

Oh en mijn all-time favorite item in de kledingkast van je newborn is absoluut, het boxpakje! Grote zus kan in iedergeval niet wachten op haar kleine zusje.

Wil je deze mooie items nou shoppen? Klik dan hier op het item dat je graag wilt en je komt meteen op de goede link terecht! Pure romper Oud Roze , Pure truitje Mokka , Pure broekje Mokka , Pure haarband Wit , Pure pakje met voetjes Wit, Pure slofjes Mokka, Pure aankleedkussenhoes Oud Roze . Have fun shopping!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close