BABY NEWS!

Wat onwijs veel lieve reacties op de aankondiging van onze zwangerschap! Ook mijn inbox stroomde vol met lieve berichten en vooral veel vragen. In deze blog ga ik jullie vragen beantwoorden.

De twee meest brandende vragen waren dan ook, hoe ver ben je? En hoe voel je je? Vandaag, ben ik 10 weken en 5 dagen. We tikken gewoon al bijna de 11 weken aan, het gaat bizar snel. Morgen heb ik de termijn echo en word de datum definitief vast gezet. Voor nu staat de datum op 25 mei 2021. Hoe het met mij gaat? Het gaat goed, op een aantal kwaaltjes na! Vanaf week 6 begon ik mezelf heel beroerd te voelen, geen eetlust, darmkrampen, misselijk en heel moe. Het gaat nu weer wat beter maar wisselt heel erg per dag. De ene dag voel ik me prima en alleen wat moe en de andere dag heb ik weer enorm last van me buik en erg misselijk. Eetlust is nog steeds minimaal en zodra ik wat eet krijg ik weer enorm last van mijn buik. Wat ik nog steeds bizar vind, ik ben een echte koffie liefhebber en drink al vanaf week 6 geen slok koffie meer. Ik moet er niet aan denken. Heel gek dit! Met de zwangerschap van Lilly had ik echt het eerste trimester nergens last van, alleen heel erg moe.

Ook de vraag of wij willen weten wat het word kwam vaak voorbij. Absoluut! De echo hiervoor staat ookal gepland, eind deze maand weten wij of Lilly een broertje of een zusje krijgt. Hiermee beantwoord ik ook meteen de volgende vraag; hoe vind Lilly dat ze grote zus word? Ze vind het fan-tas-tisch én dat is nog zacht uitgedrukt! Ze is nu al zo trots en blij. Ze snapt alles bizar goed en ik vind het zo lief om te zien. Elke dag vliegen de vragen me om mijn oren, vragen zoals: Lust de baby dat wel? Mam, hoe groot is de baby nu? De baby mag straks wel op mijn kamer slapen hoor. Ze is nu al zo lief en zorgzaam. Volgens Lil krijgt ze een baby zusje. Er zit echt een meisje in jou buik hoor mam..

De vraag of ik tegen de bevalling op zie, komt ook regelmatig voorbij. Bij Lilly was dit een traumatische ervaring en kreeg ik uiteindelijk EMDR therapie. Maar nee ik zie absoluut niet tegen de bevalling op. Rond de 20 weken hebben we een gesprek in het ziekenhuis hierover en ik ben erg benieuwd! Indien het kan zou ik graag weer proberen om voor de natuurlijke manier te gaan.

Bedankt voor jullie leuke vragen én vooral weer heel veel lieve berichten! Lieverds!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close