Roomtour!

Binnen kijken in het kamertje van Lilly. Ik haal zelf altijd inspiratie uit kamers van andere, dus ik dacht laat ik eens een roomtour doen. Lilly kreeg met 18 maanden al een peuterbed, hier was zei ook echt aan toe. Langzaam maakte de babykamer dus plaats voor een echte peuterkamer! Nu inmiddels is ze bijna 4 en is de kamer helemaal af. Ik hou van een tijdloze kamer, waarin je eindeloos kunt combineren. Door een kleine aanpassing al vaak zo’n groot verschil, ik hou er van! Dus geen bepaald thema ( heb ik echt een hekel aan) maar het blijven natuurlijk wel kids dus de kamer moet wel gezellig en knus zijn.

Lilly is een echt prinsessen meisje zoals je kunt zien. Ze doet niets liever dan zich verkleden in een mooie prinsessenjurk. Het mooie kinderdekbedovertrek van SNURK maakt haar kamer dan ook écht een prinsessenkamer. De dekbedden zijn mooi van kwaliteit, onzettend zacht en 100% van biologisch katoen. Het behang op de muur is van de kwantum, ik vind het printje zo tof en tijdloos!

Haar speelhoekje, natuurlijk met een prinsessenkasteel die wij in Disneyland Parijs voor haar kochten. Die kan natuurlijk niet ontbreken in haar kamer. Mooie groene ribstof gordijnen, waarvan de kleur weer terugkomt in het behang. De gordijnen zijn ook van de kwantum. Het krukje en tafeltje zijn van de ikea , het tafeltje heb ik overigens zelf zwart geverfd. Geeft net even een andere look. Heerlijke lijstjes op haar kamer met leuke posters erin, i love it! De grote poster is van Mapiful die hebben wij laten maken. De sterrenhemel van de geboorte dag van Lil.

Soms, heel soms, komen sprookjes uit… Dit is toch magisch? Wil je nou ook zo’n gaaf dekbedovertrek voor kinderen ? Kijk dan zeker even bij SNURK! Ook voor jongens hebben ze onwijs gave prints. Een echte eyecatcher in de kamer van je kids én geheid veel snurk plezier ;)! Wat vinden jullie van Lil’s kamer? Let me know!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close