Klussen, leuke quarantaine shoptip!

Klussen, knutselen en entertainen.. Het gebeurd allemaal nu we in quarantaine leven. Gelukkig worden we er lekker creatief van en komen we aan klusjes toe, die normaal gesproken blijven liggen!

Wij zijn begonnen met onze slaapkamer wat op te vrolijken. Dat deden wij met deze gave foto’s (foto op Hexagon) van fotocadeau . Wij creërde zo een eigen fotocollage aan de wand en hoe tof is die geworden?
Het ziet er ingewikkeld uit maar in no-time heb je ze op de muur geplakt. En het mooie hier aan is je kunt ze ook nog eens uitbreiden als je wilt, wat wij zeker wel gaan doen.

Bij elke hexagon foto worden plakstrips meegeleverd. Naast deze plakstrips wordt een afstandhoudertje meegeleverd, die perfect is afgestemd op de hexagon. Met dit afstandhoudertje zorg je ervoor dat elke hexagon exact even ver van de andere afhangt. Met deze bijgeleverde middelen kan een kind de was doen. Tevens heb je keuze uit verschillende maten. Wij vonden deze grootte perfect voor onze slaapkamer.

Ze voelen vrij stevig aan en zijn van mooie kwaliteit. Ze zijn gemaakt van forex, een soort piepschuim. Mocht je ze willen verplaatsen kun je ze er doormiddel van de plakstrips dus heel handig weer van je muur afhalen! Fijn voor mij, want ik hou graag van verandering in huis! Zo is het nooit saai ;)..

Mocht dit nou niet iets voor jou zijn? Ben je liever voor een fotocollage op canvas? Ze posten iedere week een nieuw product op hun website KLIK HIER, dus zeker een kijkje nemen! Én met code “MP50” shop je nu alle muchopixs (hexagon, circles en squares) met 50% korting!
Have fun shopping.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close