Corona, angst voor het onbekende.

De gekte is toegeslagen bij de mensen. De winkels zijn leeg en de regels worden steeds meer aangescherpt. Scholen, opvang, horeca dicht. Ben jij bang om het virus te krijgen? Krijgen we straks nog de echte lockdown? Het lijkt wel een film waar we in leven.

Ik ben zelf niet bang om het virus te krijgen maar wel bang voor het onbekende. Wat gaat er nog komen, hoe scherp worden de regels en vooral laat ik zelf aub geen andere mensen besmetten. Vooral niet mijn dierbare.

Mijn vader is een risico patient, COPD. De angst dat mijn dierbare iets overkomt, komt steeds dichterbij. Maar vooral de gekte in Nederland slaat toe. Ik ben zelf werkzaam in een kapsalon, hoog risico besmetting. We doen ons best om alle maatregels te hanteren. Vragen onze klanten om afspraken te verzetten in geval van griepverschijnselen. Maar ook zelf blijven we thuis als wijzelf grieperig worden. Op dit moment is 1 collega thuis uit voorzorg. Op zo’n moment komt het dichtbij en hoop je dat net zoals wij, iedereen zich netjes aan de regels houdt. Veel van onze klanten zijn huisartsen, artsen, chirurgen.. We horen dus veel over het corona. Wat wij vooral horen is dat het écht niet zomaar een griepje is. Laten we het allemaal serieus nemen!

Dan nog niet gesproken over de winkels..Ben jij al aan het hamsteren? Ik wist niet wat ik zag in de winkels.. Normaal gesproken doen wij boodschappen voor 3 a 4 dagen. Deze keer moest ik in drie keer boodschappen doen. Omdat alles weg was, hoe bizar. Denk aub allemaal aan de mensen die wat minder te besteden hebben en aan de ouderen. Laat ze niet voor lege schappen staan.

Zorg voor jezelf en voor de anderen, blijf thuis indien nodig! Gelukkig blijven wij Nederlanders vaak ook nuchter en kunnen we gelukkig ook nog genoeg lachen om de gekte!

Stay safe♡

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close