Magical world, Disney!

Magisch, geen andere woorden heb ik ervoor. Groot of klein, ieder voelt zich daar weer een kind. Ik deel hier ons avontuur, onze ervaringen en tips waar je misschien wat aan hebt!

Ongeveer 4 maanden van te voren hebben wij deze trip geboekt. Ik heb ons verblijf bij Disney zelf geboekt, inclusief ontbijt, entree parken en magictime. Ik heb een beetje de aanbiedingen afgezocht maar het is en blijft ontzettend duur. Maar je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Wij hadden een aanbieding met 25% korting + €100 zakgeld te besteden in de Disney winkels!

De reis er naar toe hebben wij met de trein gedaan, de Thalys. Deze kaartjes heb ik bij de NS geboekt, er zijn meerdere opties.. Rechtstreeks, 1x overstappen of 2x overstappen. In prijs maakt dit geen verschil, dus wij gingen natuurlijk rechtstreeks! Wat wel verschil in prijs maakt is wanneer jeje treinkaartjes boekt. Vanaf 4 maanden van te voren kun jeje treinkaartjes kopen, dan zijn ze dus ook het allergoedkoopste! €35 p.p per enkele reis!!! Tot 3 of 4 jaar mogen de kids op schoot dus gratis, maar wil je een stoel voor ze (wat wij wel deden) dan betaal je maar €15 per enkele reis daarvoor. Wij waren dus met zijn drie’tjes €170 kwijt voor de reis erna toe. Dikke prima toch?!

Ohja, je stapt sinds dit jaar voor de poorten van Disney uit! Dus je bent er direct. Als je wilt kun je de Disney express boeken, dan geef jeje bagage af op het station van Disney en brengen hun het naar jou Disney hotel, jij krijgt meteen je entree tickets en kunt meteen het park in. Wij hebben dit niet gedaan maar is wel handig. Bij aankomst op het station staan er buiten allemaal bussen klaar, bij elke halte staat er een naam van een Disney hotel. Zo weet je dus meteen welke bus je in moet, deze bussen rijden de hele dag om de 10min op en neer om jou van het park weer terug de brengen naar je hotel, visa versa..

Binnen 5minuten waren we bij ons hotel, snel inchecken en terug naar het park! Wij zaten in het Santa Fe hotel, prima hotel! Omdat je in een Disey hotel zit krijg je magictime, dat houdt in, 1 uur eerder het park in als alle andere! Dus (bijna)geen wachtrijen bij attracties of Disney figuren. Wij hadden ontbijt bijgeboekt tijdens onze boeking want dit zat niet erbij in, tot 3 jaar zijn alle kids gratis met alles en profiteren zei van alles mee waar jij ook van profiteerd. Wij konden ontbijten in ons hotel maar ook in de restaurants in het park, omdat wij dus gebruikt maakte van de magictime gingen wij eerst het park in en daarna lekker ontbijten. Alles zit gekoppeld aan 1 pas, heel handig!

Wij verbleven er 3 nachten, 4 dagen. Meer dan genoeg! De dag van vertrek mag je dus ook nog het park in maar wij kozen ervoor om optijd terug te gaan zodat we lekker optijd weer thuis waren! De treinreis rechtstreeks duurt maar 3,5 uur vanaf amsterdam centraal.

Als je niet gebonden zit nog aan vakanties, ga dan zeker buiten de vakanties om! Het was bij ons zeker niet te druk, soms konden we direct een attractie in en soms moesten we even wachten maar nergens langer dan 15 a 20 minuten. Helaas hebben we niet het allerbeste weer gehad maar dat mocht de pret niet drukken! Wel hebben wij alles al mogen meegenieten in de halloween sferen, erg mooi! De parades zijn 3x per dag, twee daarvan in een thema dit keer dus halloween, de avond parade is de normale lange variant. Wat een feest, Lil heeft daar het meeste van genoten!

Of het aan te raden is met deze leeftijd? Ja zeker, voor onze wijsneus wel! Ze heeft het nergens anders meer over, elke avond voordat ze naar bed gaat vraagt ze of we morgen weer naar Disney gaan.

Ohja nog een tip! Je mag eten en drinken meenemen de parken in, geen hele picknickmanden vol maar het mag zeker met mate! Doe dit dan ook echt, want alles is echt duur. Voor een lunch met ze 3’tjes ben je snel €50/€60 kwijt! Koffie, thee met wat lekkers? €30! Wij wisten dit van te voren al dus je stelt jezelf erop in maar we hadden wel gezonde tussendoortjes en pakjes drinken meegenomen het park in.

Hopelijk hebben jullie wat aan onze tips!

Liefs Talitha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close