Salcura Bioskin

Eeuwige droge handen, gecombineerde huid, altijd opzoek naar de juiste producten, te vet, geen effect, uitslag, je kent het wel.. Die eeuwige zoektocht! Nu mochten wij de producten van Salcura uitproberen, wat ik daarvan vond? Dat lees je hier!

Een tijdje geleden werd ik benaderd door Mooi The Agency of wij een aantal producten wouden testen van een nieuw merk! Salcura Natural Skin Therapy. Alleen de naam sprak mij al aan, ik ben erg fan van natuurlijke producten maar vooral fan van goede producten. Wij kregen 3 producten thuis gestuurd o.a

Bioskin Face Wash; Ik heb het nooit zo op een face wash, ik heb na het douchen altijd een onwijs droge huid en in de loop van de dag een vette huid. Dus als ik normaal een fash wash gebruik, heb ik altijd het gevoel alsof mijn gezicht bijna uit elkaar knapt zo strak staat het dan. Maar bij deze totaal niet! Mijn gezicht voelde zacht en heerlijk gereinigd aan. Het schuimt heel zacht op in je gezicht wat een heel fijn gevoel is. De geur is heel fris en totaal niet parfumachtig, ruikt een beetje naar citroen. In combinatie met de bioskin dermospray krijg je echt een zachte huid met een mooie naturalglow, ik ben fan! Fijn weetje: Deze face wash zit bomvol vitamine en mineralen!

Bioskin Dermo serumspray; Dit is een spray speciaal voor de gevoelige jeukende huid. 98% natuurlijke oorsprong! Wat ik hier heel fijn aan vind is dat het een spray is, zo kun je het heel makkelijk verdelen. Ik heb hem voornamelijk gebruikt voor mijn gezicht en handen. De substantie is fijn wat dunner en droogt heel snel in en blijft totaal niet vet. Je hebt eigelijk niet het idee dat je wat hebt gebruikt. Ook krijg ik er een naturalglow van op mijn gezicht, heel fijn! De geur was even wennen, een hele frisse citroen geur. De geur vervliegt snel dat vond ik wel fijn. Tevens merk je ook gelijk verlichting op de huid, geen jeuk meer na het douchen op mijn gezicht en word mijn huid heerlijk zacht.

Bioskin Junior Nourishing Spray; Voor Lilly mochten wij de junior serum spray uittesten. Ook deze is op 92% natuurlijke basis, tegen een droge huid, jeukende huid en tegen eczeem! Hieraan vond ik ook de spray heel fijn en makkelijk te verdelen en droogt snel in. De geur van de junior variant vond ik niet zo fijn, je bent natuurlijk bij baby of kinder producten allemaal lekkere geurtjes gewend en dan valt dit wel even tegen.. Haar billetjes reageerde heel goed op de spray, dik plus puntje! En met dit koude weer heb ik de spray ook dik op haar wangetjes gebruikt om droge rode wangen te voorkomen. Ook deze spray zit bomvol vitamine en mineralen. En omdat het een spray is, is het veel effectiever dan een creme!

Ben je zelf ook benieuwd naar de producten van Salcura? Neem dan zeker even een kijkje op hun website of instagram. Er zitten zeker aanraders tussen. Zelf moet ik echt even wennen aan de geur van de juniorspray maar de werking is natuurlijk wel heel erg goed! De producten voor mijzelf blijf ik zeker gebruiken, ik ben fan!

Bedankt voor deze leuke samenwerking Salcura!

Liefs Talitha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close