De wereld aan je wand!

De trend van dit moment, de wereldkaart aan je wand!

Een nieuwe interieurtrend die je de laatste tijd veel voorbij ziet komen is de wereldkaart. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt zo dus voor elke inrichting wel een bijpassende wereldkaart kopen. Daarnaast kun je met deze wanddecoratie heerlijk wegdromen over je volgende reis. Lijkt zo’n hippe wanddecoratie jou ook wel wat? Lees dan snel verder en doe inspiratie op over de vele verschillende soorten wereldkaarten.

Een poos geleden hebben wij onze woonkamer totaal van inrichting veranderd. Maar voor boven onze bank had ik nog steeds niks gevonden.. Tot dat ik werd benaderd voor www.wereldkaarten.nl en ik was opslag verliefd! Dit matchde helemaal met onze nieuwe inrichting.

Ons oog was gevallen op de wereldkaart op canvas maar dan wel een mooie grote uitvoering 120×80.. Een echte eyecatcher in onze woonkamer! Ze hebben de wereldkaarten trouwens in allemaal verschillende materialen. Zo kun je jou wens laten afdrukken op elk gewenst materiaal. Denk bijvoorbeeld aan hout, tuinposter, aluminium, glas of zoals wij hebben gedaan een foto op canvas. Elk van deze materialen heeft een eigen karakter. Of je nou meer een moderntype bent of meer van landelijk houd, voor iedereen zit er wat tussen! Daardoor past die echt in ieder interieur.

Naast verschillende materialen zijn er ook veel verschillende soorten wereldkaarten waaruit je kunt kiezen. Bijvoorbeeld een historische wereldkaart voor een vintage look, een trendy wereldkaart met een apart design(waterverf/stippenpatroon) of een geografische kaart zoals wij deden. Hierbij is de ligging van elk land duidelijk zichtbaar, leuk om eens een verrassingsreisje te plannen. Ogen dicht en wijs maar wat aan op gevoel, wij gaan het zeker eens doen!

Neem echt even een kijkje op hun website want ze hebben nog zoveel meer!!! Denk aan fotobehang van een wereldkaart of stadskaarten, dit zijn hippe en gedetailleerde weergaven van jouw favoriete steden. Ik ben helemaal fan van deze interieurtrend!

Laat je me even weten wat jullie ervan vinden? Vind ik leuk!

Liefs Talitha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close