It’s a Coffee tag!

Charell van Coldcoffeemommy tagde mij in een “it’s a Coffee tag!”. Ze vroeg mij om een aantal vragen te beantwoorden over mijn koffie gewoontes! Ik vond het zo toepasselijk dat deze koude koffie moeder mij tagde, want ik ben zelf een echte koffie-lover dus bij deze beantwoord ik een paar vragen over mijn koffie gewoontes..

Wanneer dronk je je eerste kopje koffie? En hoe smaakte dat? Ik denk dat mijn eerste kopje koffie samen met mijn oud collega Dina was.. Toen ik begon met de kappersopleiding en dus begon met werken heb ik samen met haar koffie leren drinken op het werk ‘sochtends.. Dat is nu zo’n 12 jaar geleden..

Met wie drink je graag samen koffie? Samen met mijn mama! Even lekker zelf een moeder en dochter momentje. Maar sinds kort drinkt Mitch ook koffie (eindelijk!) dus nu kunnen we ook samen koffie-daten! Maar ook met Lil samen, zei heeft dan een baby-cinno alleen opgeschuimde melk!

Op welke momenten van de dag drink je koffie? Ik begin de dag altijd met een kopje koffie en dan in de loop van de ochtend vaak nog een kopje. ‘Smiddags eigenlijk alleen als ik ergens echt koffie ga drinken maar thuis zelden. Dan drink ik meestal thee en ’s avonds drink ik nooit koffie, voor me gevoel kan ik dan nooit slapen!

Wat is je favoriete koffievariatie? (espresso, latte, cappuccino..) Een Latte Macchiato !!!! Maar cappuccino vind ik ook erg lekker.

Wat is je favoriete koffie? Ik drink echt overal koffie van maar als ik dan moet kiezen toch echt wel Douwe Egberts.

Probeer je vaak nieuwe soorten/smaken uit? Of blijf je trouw aan één soort of smaak? Ik heb een periode gehad dat ik één keer per jaar een nieuw koffie apparaat kocht (oeps).. Het begon met een Senseo naar een Nespresso, Dolce Gusto, Tassimo en weer terug naar een Senseo haha! Dan was ik weer uitgekeken op die smaakjes en had ik weer zin in een bakkie Senseo.. Maar ook vond ik die cups altijd best wel prijzig!

Heb je aparte soorten en smaken koffie voor je gasten? We hebben nu gewoon weer een Senseo apparaat en ik haal eigenlijk altijd Dark roast koffiepads omdat ik altijd wel van een lekker sterk bakkie houd! Als er een vriendin wel eens op de koffie komt dan schuim ik zelf melk op en maak ik zelf een lekkere cappuccino! Beetje kaneelsuiker erop hmm..

Waar koop jij je koffie? Meestal bij de Albert heijn maar tegenwoordig ook wel eens bij de Hema, erg lekker!

Hoe drink jij je standaard kopje koffie? Altijd alleen met melk erin, ik hou echt niet van die zoete troep blehh!

Wat vind jij het lekkerst bij de koffie? Oeh… dat is een lastige! Wat niet? Een stuk appeltaart of cheese cake? Maar ook gewoon lekker een bakje M&M’s of een koekje!

Nooit meer koffie of nooit meer thee? Hmmm.. Ik ben ook een echte thee drinker, vooral groene thee luv it! Maar als ik dan echt moet kiezen dan toch echt nooit meer thee! Kan niet zonder mijn bakkie koffie in de morning!

Hierbij vraag ik de volgende mama bloggers ook om deze Coffee tag in te vullen! Lieve Lianne met haar blog www.alleenmaarliefs.nl en lieve Heike van www.lieverliefste.nl.. Ik ben benieuwd naar jullie koffie gewoontes!

Wat zijn jou koffie gewoontes? Let me know!

Liefs Talitha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close