Unboxing de Hippe XMAS Doos!

Wij kregen de eer om de toffe X-MAS versie van de Hippe Doos te unboxen, zo tof! Voor dat ik jullie ga vertellen en laten zien wat er in de Hippe Doos zat, zal ik jullie eerst even meenemen achter het verhaal van de Hippe Doos en wat dit nou precies is!

Lichelle is het gezicht achter de hippe doos en dit hele idee kwam in haar op tijdens haar zwangerschap van zoontje Mica! Je kent het wel van die “blije dozen” die je kunt aanvragen als je zwanger bent, maar waar je dus eigenlijk helemaal niet blij van word. Er zitten een paar bruikbare spullen in en de rest is kortingsbonnen..

Zo bedacht Lichelle zelf een Hippe Doos waar je dus wél blij van word! Toffe items in samenwerking met leuke webshops! Je kunt aangeven of je de boys of girls doos wilt, klein of groot en nu inmiddels zelfs een Sint én XMAS variant.
Wij mochten de XMAS variant unboxen en ik ga jullie laten zien wat voor toffe items erin zaten! De hippe doos heeft ongeveer een waarde van €175!!! Waar je dus maar €49,95 voor betaald!

Zoals je ziet is het dus ook nog eens een feestje om het uit te pakken! Alles zit als een cadeautje verpakt. Hier zie je o.a ; Een strijkapplicatie van Rowlyn Kids , een aftelkalender voor de Decembermaand van Suededesign , een speenkoord van BylouKids en een sleutelhanger voor di mama van colourfulbeads. Heerlijke smeltkaarsjes van Hip style en een pakketje van Vette Confetti om zelf een mooi armbandje te maken + kortingsbon.

Een toffe kolsjaal van Kleine Baasjes, een leuke kerstbal van Bijtjes, een toffe drinkbeker van het familie hoekje , postcards en decoratiestickers van Forest and Bear, kortingscoupon + een leuke slab van Maria-lies en toffe zelf-uitvouwbare-kerstballen van karton van Kaartje Geluk maar ik gebruik ze als decoratie zo leuk!

Maar HOE TOF is deze kerstoutfit? Dat was een echte mega suprise!! Het shirt is van Babys Closet en het rokje is van Make it 3. De leuke monochrome rammelaar is van Label Six6. Ook zie je een onwijs mooi armbandje van AdPt , leuke prikkers in kerstsfeer van Cherishedmoments en kerstkaartjes van Rockabelle.

Wij zijn mega blij met deze XMAS Hippe Doos! Een echte verrassing en heel erg leuk om uit te pakken. Deze keer word je dus wél verrast door een “blije doos” !! Wat ik trouwens als cadeautip wil meegeven, ken je iemand die in verwachting is of net is bevallen? Dan is dit echt een onwijs leuk en orgineel cadeau! Ik weet voortaan wel wat ik iemand ga geven…

Lieve Lichelle, bedankt dat wij deze toffe samenwerking met jou aanmochten gaan!

Liefs Talitha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close