10 weetjes over mij!

Ik hou er altijd van, die weetjes over een ander. Soms herken je ze ook echt van die persoon maar soms zit er ook echt wel eens wat tussen dat je denkt HUH? Echt? Dus bij deze 10 weetjes over mij!

1. Ik ga nooit het huis uit zonder dat alles is opgeruimd… En ook voordat ik naar bed ga ruim ik alles op en als Lil op bed ligt ‘smiddags of ‘savonds ruim ik ook altijd alles helemaal op. En dan bedoel ik ook echt alles, ook alles weer rechtzetten etc.. iets met controlfreak.

2. Ik ben best wel onzeker.. Zou je niet denken hé? Want dat straal ik niet uit toch? Zo zie je maar wat je van de buitenkant kunt denken maar van binnen heel anders is! Ik kan ook altijd heel erg zenuwachtig zijn voor “nieuwe” dingen.

3. Ik 5 jaar geleden nog zei dat ik geen kinderen wou.. Die gedachten is toch veranderd naar een kinderwens! En nu zou ik nooit meer anders willen, Lilly is het allermooiste wat er is!

img_20181206_193347_4394740984599037761023.jpg

4. Ik heb een enorm doorzettingsvermogen.. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat dus ook voor de volledige 10000%. Falen staat dan dus ook niet in mijn woordenboek, waardoor ik het mijzelf soms dus heel erg lastig maak! En falen juist goed is want daar leer je van!

5. Ik kom altijd optijd.. Ik kan dus ook heel slecht tegen mensen die te laat komens (oeps). Laat mijn vent nou iemand zijn die altijd te laat komt haha altijd een discussie puntje hier in huis. Als ik zelf door onmacht wel eens te laat kom (bijv: file) dan vervloek ik dus ook iedereen in die file en breek ik soms de hele auto af..(niet echt dan hé maar je snapt me toch?)

6. Mitch en ik hebben elkaar leren kennen op de middelbare school.. In de eerste klas werden we zo’n 3 jaar beste vrienden en was mitch altijd stiekem verliefd op mij. We groeide uit elkaar omdat ieder een andere weg inging en kwamen elkaar jaren later weer tegen. Best romantisch toch?

7. Ik 2 zussen en een broer heb.. Ja dat wisten veel van jullie niet hé? Helaas heb ik maar met 1 zus(oudste zus) contact en daar heb ik een hele goede band mee gelukkig! Mijn andere broer en zus spreek ik helaas niet.. Soms vind ik dat best verdrietig, maar het is wat het is.

8. Ik was 13 toen ik mijn eerste tattoo had.. WHUT? Ja je leest het goed… 13.. Nu inmiddels heb ik er heel veel en nog steeds heel blij mee. Ook heb ik meerdere piercings gehad, navel, tong, wenkbrauw, lip, neus… Iets met pubertijd nzo! Nu heb ik geen piercings meer, zelfs geen oorbellen haha!

9. Ik kan snel boos worden of uit mijn slof schieten.. Oeps, niet zo’n mooie eigenschap. Vooral thuis dan hé, sorry mitch! Ik kan snel ergens een discussie van maken (vooral als ik gelijk heb) of mijn stem verheffen. Dit is wel een mooie trouwens, mitch zegt altijd “ga je weer van zero to honderd” of ” dat was weer een zero to honderd” haha! Loveyou mitch!

10. Ik heb EMDR-Therapie gehad voor mijn bevalling. Die was namelijk horror en dat heb ik nooit verwerkt. Tegen een burn-out aangezeten. Uiteindelijk na een jaar had ik de max bereikt en trok ik het echt niet meer. Na mijn emdr sessies heb ik alles een mooi plekje kunnen geven! En ben ik BACK♡…

Zo dat waren 10 weetjes over mij! Ik ben benieuwd of er mensen zijn die dingen hiervan herkennen in mij? Of misschien in jezelf?

Leuk dat je weer mee hebt gelezen!

Liefs Talitha

Een gedachte over “10 weetjes over mij!

  1. Ik hoor het steeds vaker, hoe de bevalling van vrouwen hen blijft achtervolgen. Door dus complete horror of niet zelf mogen beslissen, niet zelf aan het roer mogen staan. Jammer is dat. Iets wat zo mooi zou moeten zijn, is dan een nachtmerrie voor een nieuwe mama.
    Sterk, die EMDR! Ik heb erover gedacht dat voor mijn dochter te doen, omdat de bevalling voor haar stressvol was.
    Fijn dat je erdoor bent gekomen, dit is het eerste wat ik van je lees; ik blijf lezen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close