Moeder zijn en werken?..

Dat is soms lastig, moeder zijn en werken.. Ik vertel je in deze blog hoe wij ons werk combineren met papa en mama zijn! Hoe zwaar dat soms is, maar ook hoe fijn het kan zijn. Voordat ik mama mocht worden werkte ik fulltime(38u) als floormanager in een kapperszaak. Al 11 jaar werk ik met al mijn passie in het kappersvak, en inmiddels al 7 jaar voor het zelfde bedrijf Knip&Go. Mijn hubs werkt fulltime als vloerenlegger , we werken dus allebei met onze handen! Lekker crea wel hé..

Nadat Lilly was geboren besloot ik om 1 dag minder te gaan werken, 5 was wel een beetje veel hé met zo’n humpie erbij. Ik werk nu 4 dagen(31u) , nog steeds best veel toch? Hoe wij dat weten te combineren?

IMG_20180930_192237_628

Zondag en Maandag heb ik weekend, Zondag is dan dus ook onze enigste dag als gezin samen! Dat is weinig, maar daardoor genieten we altijd extra hard van deze dag. Maandag is altijd mama dag, wat wij op maandag doen? Dat lees je altijd op de blog bij Mommy Monday . Dinsdag en Woensdags werk ik, en dan komt oma op Lilly passen. Mijn moeder komt dan altijd lekker bij ons thuis, zodat Lil altijd gewoon heerlijk in haar eigen huisje is. Nu komt het luxe gedeelte…. Mijn moeder doet op die 2 dagen altijd ons huis schoonmaken, de was, soms nog extra dingen als ramen zemen etc.. En op Dinsdag kookt ze altijd voor ons voor 2 dagen. SORRY, ik weet het.. Hoe heerlijk is dat? Oma doet altijd onwijs leuke dingen met Lil op die dagen, naar het park wandelen of naar de kinderboerderij. Lekker samen broodjes eten op het winkelcentrum, samen genieten!

Ik ben altijd pas rond 18:30 thuis van het werk, dus dan kunnen we meteen aanschuiven. Zonder dat ik eerst nog moet koken of iets, want ja de hubs kan dat niet *sorry mitch haha*. Donderdags ben ik altijd weer vrij en geniet ik altijd van mijn mama dag, een heerlijke dag samen met mijn mini. Vrijdags gaat Lilly altijd naar mijn zus toe, dan breng ik haar altijd voordat ik naar mijn werk rijd. Drinken we samen nog even gezellig koffie en dan zwaaien ze mij altijd uit. Lilly vind het altijd heerlijk bij mijn zus, vooral als haar grote neven en nichten uit school komen! Papa haalt haar altijd weer op, want die is altijd iets eerder klaar met werken dan mij.

IMG_20180930_151848_256

Zaterdags werk ik altijd, een vaste werkdag voor ons.. Maar dan is het papadag!!! Hoe leuk, Lil heeft gewoon een hele eigen dag met haar papa! Lil is altijd een heel erg mama’s kindje, dus voor hun band is het heel leuk dat ze samen ook een eigen dag hebben vind ik. Hebben jullie kindjes ook een eigen papadag? Heel soms werkt Mitch ook op Zaterdag maar dan past Lil’s andere oma wel eens op!

Zoals je leest hebben wij best een druk leven maar weten dit prima te combineren! Soms is dit ook lastig vooral omdat Lilly niet altijd even best slaapt en wij soms echt uitgeput zijn. Ik heb vaak ook nog trainingen van mijn werk in de avond en dan merk je soms echt met die rotnachten dat het echt even veel is. Gelukkig pakken we ook onze rust en genieten we altijd van onze Zondagen samen! Ik hoop dat ik jullie zo een beetje een kijkje in ons dagelijks leven heb kunnen geven..

Koester die momentjes samen!

Liefs Talitha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close