Het avontuur van de osteopaat

Ik was een bericht aan het typen op instagram die zo lang werd, dat ik dacht ik drop hem maar op de blog! Hierbij dus ons avontuur van de osteopaat..

Voor wie ons al een poosje volgt, weet dat Lil inmiddels een kindje met een slaapprobleem is.. Zo kunnen we het inmiddels wel noemen denk ik? Afgelopen week had ik een mental breakdown op instagram! Na maandenlang gebrokennachten en die nacht een toppunt te hebben bereikt, zat ik er doorheen.. Na alles zelf te hebben geprobeerd kregen we op mijn bericht veel tips o.a naar een osteopaat. Zo gezegd zo gedaan hadden we vrij snel een afspraak staan!

Na een gesprek met de osteopaat, kregen wij veel vragen over Lil. Hoe de zwangerschap verliep, de bevalling, haar tijd als baby.. De bevalling kennen jullie allemaal, als baby was Lil veel onrustig en vaak ziek en veel antibiotica. Nu is ze een heel lief verlegen meisje, die voor veel dingen bang is.. voornamelijk voor mannen! Nu was de osteopaat ook een man dus dat was een uitdaging, gelukkig hadden we een hele fijne vriendelijke man die goed de tijd voor ons nam.

 

IMG_20181017_191755_843

Lil was angstig en dat voelde hij, er vloeide veel tranen.. maar hij benaderde haar kalm en maakte zachtjes contact, ze lag bij mij op de buik en ik zong zacht liedjes tussen haar tranen door. Ze werd op een gegeven moment gelukkig wat rustiger en liet het gebeuren zolang de osteopaat maar niet in beeld was was het oké, anders kwamen de tranen weer.

Alles voelde goed behalve boven op haar hoofdje en haar nek. Daar voelde hij spanning, ook voelde hij nog haar voorkeurshouding als baby. Ik ben nooit zo van het zweverige gedoe maar ik geloofde deze man wel, en baat het niet schaad het niet. De aanname die hij gaf, betekend niet dat het slaapprobleem zich oplost. Ze kan ook een trauma hebben opgelopen door de bevalling en daardoor nu zo angstig zijn. Het gevoel wat die spanning op haar hoofd zou geven, zou voelen alsof ze continue een strakke band om haar hoofd zou hebben of hoofdpijn. Nu is ze nog klein en kan ze niet aangeven hoe ze zich voelt, alleen door te huilen.. En de indruk die ze mij ’s nachts geeft is of dat ze pijn heeft of vreselijk bang is..

Dus, we gaan het avontuur aan en laten haar behandelen. De volgende afspraak staat gepland, ookal kunnen we haar hier niet op voorbereiden.. Zullen we proberen alles zo aangenaam mogelijk te maken. Hij gaat haar hoofd en nek proberen los te “masseren” om de spanning eraf te halen en wie weet krijgt ze zo meer nachtrust!

Bedankt voor al jullie lieve berichtjes en interesses! Ik zal jullie up-to-date houden. Wij zijn onwijs trots op haar, en hebben haar een cadeautje na de behandeling gegeven. Dik verdiend!

Liefs Talitha

Een gedachte over “Het avontuur van de osteopaat

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close