Mommy Monday #2

Het is alweer de 2e Mommy Monday on the blog! Deze keer een hele drukke Maandag, maar wel een hele leuke. Na een onrustige nacht *zoals gewoonlijk* ging onze wekker vroeg, wij hadden namelijk met Kailey de mama van Lev, Pep en Pom afgesproken! Misschien kennen jullie haar wel via haar instagram xxkaill , zo niet dikke volgtip!

Terwijl ik mezelf in de stijgers zet, zit Lil lekker voor de tv te ontbijten.. Yep dat gebeurd dus wel eens bij ons thuis. Eenmaal allebei klaar stappen we lekker in de auto, een kleine 45 minuutjes rijden voor ons. Natuurlijk na zo’n onrustige nacht valt mevrouw in slaap op het moment dat we bij Kailey de straat in rijden, herkenbaar?

Terwijl de mama’s koffie leuten en gezellig kletsen, kijken Lil en Lev de kat allebei even uit de boom.. Ondertussen knuffel ik lekker met Pom, wat een poepies zijn dat zeg! Nadat we lekker buiten gaan zitten, want het is onwijs mooi weer en dat voor oktober, GENIETEN! Komen de kids helemaal los, love on first sight dit hoor! Rennen, rollen, dollen, lachen, knuffelen die 2 hebben elkaar gevonden. En wij konden alleen maar genieten van die 2 en die mooie momentjes natuurlijk even vast leggen!

Wij mochten heerlijk met Kailey mee lunchen en daarna maakte wij ons klaar voor de terug weg. Lil en Lev konden geen afscheid nemen zonder een dikke knuffel natuurlijk. Ik reed de straat nog niet uit of mevrouw lag al te pitten. Snel richting oma want ik had weer mijn wekelijkse fysio therapie afspraak! Dat gaat gelukkig steeds beter, en ik hoef nu over 3 weken pas weer terug. Wij bleven daarna heerlijk bij opa en oma mee eten, niks is lekkerder dan gewoon even weer “thuis” in je eigen oude huisje bij je ouders mee eten vind ik!

Papa gaat later met Lilly richting huis, zodat mama even een uurtje kon sporten! Dit gebeurde normaal 2 keer per week, maar inmiddels is het al 2 weken geleden dat ik ben geweest.. De pijn in mijn schouder, de gebroken nachten, het zat er even niet in.. Soms moet je even voor jezelf kiezen! Maar nu had ik er echt even zin in, wel merkte ik dat ik niet de les zo makkelijk kon bijhouden als normaal, zou het zijn omdat ik 2 weken niet ben geweest of omdat ik gewoon nog de energie er niet voor heb? Wat het ook zal zijn, ik ben even lekker geweest en het was fijn!

Zo dat was weer onze Mommy Monday!

Liefs Talitha

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close