Mommy Monday #1

De eerste Mommy Monday!

Iedere Maandag is het mamadag, en ik vond het een leuk idee om een deel van deze dag met jullie te delen! Donderdag is ook mamadag, maar die houden wij lekker voor onszelf een dagje zonder telefoon of camera, hoe fijn! Want hoe makkelijk is het om telkens ergens een foto van te maken, of even snel je insta te checken? Nu ga ik niet de hele maandag vast leggen, maar een deel ervan zal ik jullie meenemen op ons avontuur!

Wij begonnen de dag lekker met knuffels in ons grote bed, papa was de deur al uit om te werken. Lil en ik bleven nog even knuffelen! Daarna hebben we samen ontbeten en ons klaar gemaakt om bij onze lieve buurtjes koffie te drinken , Lil heeft daar 2 vriendjes Luke en Jack! Luke is al wat ouder en zit al op school maar Jack is 15 maanden dus een speelvriendje van Lil, ze zijn zo lief samen!

 

Daarna zijn wij lekker naar huis gegaan, hebben wij fruit gegeten nog even samen gespeeld en is Lil daarna eventjes naar bed gegaan! Lil doet nog een middagslaapje maar die varieert nog wel eens in hoelang ze slaapt. Van 40 minuten tot 2 uur..

Ik moest zelf in de middag naar de fysio therapie toe, dus kwam oma even op Lilly passen. Ik heb op het moment een rib blokkade in mijn bovenste linker rib , ter hoogte van mijn schouderblad. Daardoor heb ik vreselijke zenuwpijn, die doorstraald helemaal door mijn arm naar mijn hand, die hele vervelende tinteling in mijn hand geeft! We zijn op de goede weg van het herstel en gaat langzaam steeds beter. Maar goed, ik piep of klaag nooit.. Gewoon doorgaan is mijn motto *niet altijd het beste motto, haha*!!

 

Wij wonen op loopafstand van een groot winkelcentrum, dus meestal wandelen wij daar in de middag even naar toe. Boodschapjes halen en altijd even neuzen bij de hema , heel slecht! Ik ga nooit met lege handen naar huis haha. Dit keer moest en zal Lil haar buggy en pop mee nemen. Lil is een echte poppenmoeder, zo lief! De heenweg en op het winkelcentrum ging natuurlijk fantastisch, alle aandacht die ze kreeg. Aan iedereen haar poppie laten zien. Maar terug was ze natuurlijk wel een beetje moe, dus je raad het al.. Mama had Lil in de ene arm en de buggy en pop in de andere arm! Fijn zo’n rib blokkade HAHA! Alles voor mijn mini!

Rond 16:15 komt papa altijd thuis, en gaan wij altijd gezamenlijk eten rond 17:00. Ik had zelf nog even een momentje voor mijzelf want ik ging lekker mijn nagels laten doen! Later weer thuis , ga ik altijd met Lil samen douchen en daarna gaat ze lekker naar bed! De nacht zal ik jullie besparen haha!

Ik hoop dat jullie onze eerste Mommy Monday leuk vonden, en hopelijk tot volgende week weer!

Liefs Talitha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close