First blog, the start of something new! #1

Mijn naam is Talitha en ben 27 jaar jong of oud.. Het is maar hoe je het bekijkt! De meeste zullen mij al wel via instagram kennen , @mama.van.lilly . Voor wie mij nog niet kent, Klik dan even hier  en daar zul je wat meer personal stuff over mij vinden!

Nu zul je wel denken weer zo’n bloggende moeke.. Ja soort van wel ja, maar de meeste gaan lekker out of the box, en deze moeke blijft lekker in de box! Dus daardoor is The Regular Mom Blog geboren! Ik krijg steeds meer leuke samenwerkingen, en dat vind ik echt super tof! Om mijzelf te blijven triggeren en uitdaging te bieden ben ik dit begonnen! Super spannend, en we zullen zien waar het ons brengt. Ik vind het zelf gewoon onwijs leuk om jullie een kijkje in ons leven te geven, onze ervaringen met jullie te delen, en wie weet kan ik jullie wel met sommige items inspireren!

Jullie zullen op de blog een aantal onderwerpen vinden. Onder Mommy Monday vind je iedere week wat wij op onze mama maandag hebben gedaan! Onder de blogs vind je stukjes die ik schrijf uit dingen die wij meemaken of ervaren uit ons leven. Onder reviews vind je leuke samenwerkingen die wij hebben en soms ook nog met leuke kortingscodes!

Ik hoop dat jullie het leuk vinden, en lekker mee lezen op mijn blog!

So to be continued….

IMG_20180930_123002_024 (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close